День гідності та свободи

2019-11-21

/Files/images/gazeta_js/Гідн і св.jpg

Сьогодні події в Україні привертають увагу всіх ЗМІ, державних діячів, світових лідерів і звичайних людей. Але все почалося не сьогодні. У 2013/2014 роках в Україні відбулась безпрецедентна подія – народ повстав проти свавілля корумпованої влади. Внаслідок злочинного насильства влади проти громадян мирний протест перетворився на революційний рух, який призвів до корінних політичних змін, і в першу чергу змін у свідомості українців. У рамках Дня Гідності та Свободи класні керівники 9-11-х класів провели уроки мужності, присвячені подвигу Героїв Небесної Сотні, учні 5-8-х класів переглянули документальні фільми про події Революції Гідності, у 1-4-х класах була проведена виховна година. А учні 11 класу підготували урочистий захід, присвячений вшануванню подвигів учасників Революції Гідності.

«Ми – не раби, і ніколи ними не будемо. Ми з гідністю маємо нести нашу культуру та традицію. Нас не можна вбивати, обкрадати та обманювати. Ми – єдина нація. Наш шлях – до європейських цінностей», – такі основні гасла Революції гідності.

Сьогодні ми в скорботі й з великою вдячністю згадуємо Героїв Небесної сотні, котрі відтепер постійно споглядатимуть за нами та нашими вчинками. Адже за нашу свободу й оновлення країни заплачено страшну ціну: своє життя віддали найкращі. І більшість з них – молоді, сильні. Ті, хто лише починав жити….Ці люди будуть жити в нашій пам’яті вічно, ми їх просто не маємо права забути!

/Files/images/gazeta_js/Гідн-2.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 397

Коментарi