тиждень математики

2018-01-29

/Files/images/nove/тм-2.jpg

/Files/images/nove/тм-1.jpgНепомітно промайнув ще один січневий тиждень. А з ним – і різноманітні конкурси, цікаві ребуси, інтелектуальні ігри, хвилини приємних вражень та позитивних емоцій. Усі дійства об’єднала одна винуватиця - цариця Математика.

На святковій лінійці до відкриття Тижня математики школярі ознайомилися з планом роботи, який виявився багатим на різноманітні заходи.

Під час перегляду колективних робіт «Презентація класу в числах» учні почули про своє шкільне життя багато цікавої числової інформації. В годинах і хвилинах, секундах і роках було обчислено все, що піддавалося рахунку.

На конкурс «Кращий зошит з математики» було представлено багато достойних. Незалежному журі довелося скрутно при визначенні найкращих зошитів – найохайніших, найзмістовніших, з високими оцінками.

Найдужче, мабуть, зраділи школярі початкової школи, коли до них завітало свято Математики, яке для них провели учні 7 класу . Вони залюбки брали участь у трьох турах змагання: виборювали призи у «Веселій перерві», справлялися із завданнями у «Логічних задачах», справно рахували у «Цікавій лічбі».

/Files/images/nove/тм-3.jpg

На святі «Математика та кохання» старшокласники демонстрували не тільки знання математичних формул, а й розуміння «формул кохання». А в інтелектуальній грі «Мужність проти краси» команди дівчат та хлопців цілеспрямовано виборювали право називатися кращими. І якими б наполегливими не були юнаки, дівчата довели, що краса здатна перемогти навіть мужність.

Щедрим на грамоти та подяки виявився підсумковий день Тижня, який провели вчителі математики Якотюк Н.В. та Якотюк М.П. Але більше він запам’ятається хорошим настроєм, новими знаннями, згуртованій роботі учнів та організаторів заходу.

/Files/images/nove/тм-4.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 350

Коментарi